Platform voor de verblijfs- en dagrecreatieve branche
Verrassende interieurs met wanddecoraties
Ook voor lockers en paneeldeuren zijn wanddecoraties van Tachup geschikt, omdat ze vocht- en stootbestendig zijn.

Verrassende interieurs met wanddecoraties

Martin Groenewege richtte het bedrijf Tachup dertien jaar geleden op met als doel om interieurs te verfraaien. Dat doet hij voornamelijk voor de leisurebranche. Bekende vakantieparken waar zijn werk te zien is, zijn bijvoorbeeld Centerparcs en Landal. Om tot het mooiste resultaat te komen, werkt hij regelmatig samen met projectinrichters. “Ik zit al dertig jaar in de grafische branche en beheers het gehele proces”, vertelt hij. “Voor de opdrachtgever inventariseer ik welke materialen geschikt zijn en met welke bouwkundige zaken je rekening moet houden. Door mee te denken over de totaalinrichting, ontzorg ik onze opdrachtgevers.”

Een ruimte krijgt een heel nieuwe uitstraling dankzij de juiste afbeelding aan de wand.

Ook geschikt voor lockers en paneeldeuren

De mogelijkheden op het gebied van wanddecoraties zijn oneindig, blijkt als je Groenewege spreekt. Materialen als aluminium, dibond, hout, textiel, canvas, acrylaat en HPL panelen behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Op het gebied van beeldmateriaal kan er gebruik worden gemaakt van stockfoto’s of eigen beeldmateriaal, maar regelmatig wordt er ook samengewerkt met een fotograaf of kunstenaar. De decoraties zijn bestand tegen vocht en stoten. Daarom zijn ze ook geschikt voor lockers en paneeldeuren van sanitair.

Iedere grootte en kwaliteit is mogelijk.

Akoestische wanden met uitstraling

Steeds vaker wordt Tachup gevraagd om akoestische wanden te maken. Dat gebeurt door middel van een aluminium frame met een peesdoek. Tussen de wand en het doek worden absorptiematerialen bevestigd, zoals wol, PVC en PET-flessen. Groenewege: “Je hebt tegenwoordig ook fotobehang dat geluiddempend werkt. Wij denken mee met de klant en kijken altijd wat de mogelijkheden zijn. We leveren vervolgens wat de klant wenst. Tachup levert een hoge kwaliteit tegen een prijs die bij het project past. Ik heb betrouwbare partners die ik daarop selecteer.” Of het nu om een groot of een klein project gaat, enkel om het ontwerp of om het gehele proces tot montage en nazorg: Tachup denkt mee en zorgt voor het mooiste resultaat.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details