Platform voor de verblijfs- en dagrecreatieve branche
Nieuw: FalcoCargoBox

Nieuw: FalcoCargoBox

De FalcoCargoBox is speciaal ontworpen om vrachtfietsen en cargo bakfietsen veilig in te parkeren. Deze grote bakfietsen worden steeds vaker gebruikt om pakketjes in te vervoeren, vooral in de grote steden.
Deze fietsenberging is afgeleid van de FalcoBox, een efficiënte berging voor goederen.

Makkelijk te bedienen

De FalcoCargoBox is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Twee veilig vergrendelde voordeuren gaan open voor gemakkelijke toegang vanaf de voorkant en middels een innovatieve gasveer constructie kan het deksel worden geopend voor gemakkelijke toegang van bovenaf. Volledig geopend is de FalcoCargoBox een ruime opslag oplossing die eenvoudig te bedienen is. De berging is afsluitbaar met een cilinderslot. 

Bijzondere fietsen

Behalve voor bakfietsen en vrachtfietsen is deze fietskluis ideaal voor het stallen van alle niet standaard fietsen zoals ligfietsen, tandems, driewielers en bijvoorbeeld fietskarren.
De FalcoCargoBox is een veilige afsluitbare unit en daardoor een ideale oplossing voor plaatsing in woonwijken, bedrijventerreinen, recreatiegebieden en scholen.

Aantrekkelijk design

Een groot voordeel van de FalcoCargoBox is het uiterlijk van de berging. Het product leent zich door de vlakke plaatstaal perfect om grafische ontwerpen om heen te “wrappen”. Het is ook mogelijk om het thermisch verzinkte staal te poedercoaten in een RAL kleur (keuze uit ruim 190 kleuren).

Afmetingen en fundatie

De FalcoCargoBox heeft buitenwerkse afmetingen van 244 x 310 x 140 cm en is te monteren op betonvoeten of op asfalt/ stelcon.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details