Platform voor de verblijfs- en dagrecreatieve branche
Modulaire wand- en vloertegels kleuren heel Nederland

Modulaire wand- en vloertegels kleuren heel Nederland

De vraag naar gekleurde projecttegels neemt toe. Voor onder andere sociale huurwoningen, scholen, zorginstellingen en sportcomplexen wordt steeds vaker gezocht naar een betaalbaar esthetisch alternatief voor de standaard wand- en vloerafwerkingen. Maxus Ceramics, het projecttegellabel van KeraStone, leent zich hier bij uitstek voor.

“Met Maxus Ceramics bieden wij een uitgebreide collectie wand- en vloertegels”, vertelt architecten adviseur Cindy Berk van KeraStone. “Deze tegels zijn speciaal ontworpen voor duurzame toepassing in sectoren als sociale woningbouw, onderwijs, zorg, recreatie en sport. De kracht van deze collectie ligt in de vele kleuren en formaten. Door het modulaire karakter van de tegels kun je hierin eindeloos combineren. Zo creëer je unieke wanden en vloeren zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen.”

Architecten adviseur Cindy Berk.

Professioneel advies

Berk trad in april dit jaar bij KeraStone in dienst om het verkoopteam te versterken. Vanuit haar jarenlange kennis en ervaring voorziet zij architecten van professioneel advies en snelle bemonstering. “Ondanks de groeiende vraag willen we al onze opdrachtgevers adequaat en persoonlijk van dienst blijven”, vertelt ze. “Wij faciliteren hen in hun zoektocht naar de juiste keramische afwerking. We vertalen hun wensen en/of ideeën naar passende tegelkleuren en -formaten. Een optimale balans tussen ontwerp en budget is daarbij van belang. Dat maakt dat Maxus Ceramics zo populair is op projecten.”

De collectie projecttegels is uitgebreid met nieuwe, warme kleuren.

Nieuwe kleuren en uitvoeringen

De afgelopen jaren is de collectie van Maxus Ceramics sterk uitgebreid. De nieuwste aanwinst is de kleuruitbreiding van de MX40-serie. Met de komst van deze nieuwe kleuren kan nu ieder project worden voorzien van 20×40 tegels in warme tinten als thyme, suede en cotto. KeraStone voegde ook de serie Evoke toe. Deze tegel, uitgevoerd in 10×10 cm en 10×40 cm, heeft een ambachtelijke uitstraling in hedendaagse kleuren. Berk: “Door de collectie continu te verbeteren en uit te breiden, spreken we een steeds grotere groep architecten en opdrachtgevers in de woning- en utiliteitsbouw aan. Zo dragen we bij aan steeds kleurrijkere woon-, werk- en verblijfsomgevingen.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details