Platform voor de verblijfs- en dagrecreatieve branche
Terug naar overzicht

SUPPER

EDER GOED VERHAAL
BEGINT MET EEN UITDAGING

Hoe kun je op elk moment van de dag of nacht een heerlijke, gezonde maaltijd serveren, met minimale verspilling en zonder dat een team van koks de klok rond moet werken? SUPPER begrijpt de dagelijkse worstelingen en uitdagingen in de Hospitality en was vastbesloten om met hét recept voor succes te komen.

TELL US MORE ABOUT THAT “SECRET RECIPE”
Geweldige, verse maaltijden, snel ingevroren, met één druk op de knop geregenereerd tot de perfecte cuisine en afgewerkt met verse en knapperige toppings. Klinkt te mooi – en lekker – om waar te zijn? We weten zeker dat je versteld zult staan van de smaak én looks van onze gerechten.

DE WERELD LIGT AAN JE VOETEN
SUPPER maakt het voor jou mogelijk om je gastvrijheid naar een nóg hoger niveau te tillen. Om de trek van ál je hongerige gasten te stillen. En om er tegelijkertijd voor te zorgen dat voedselverspilling iets uit een ver verleden wordt. SUPPER is er voor jou, voor je gasten en voor onze wereld.

DUIK WAT DIEPER IN ONZE WERELD
Het is ons doel om de hospitality-wereld te transformeren door Food as a Service te bieden. Klinkt aardig technisch onderlegd, toch? Nou, dat zijn we dan ook. We hebben een food-systeem ontwikkeld dat al je medewerkers in staat stelt om een geweldig en gezond gerecht te serveren, terwijl je voedselverspilling tegengaat en hogere marges realiseert. 1+1+1 = 10! (We beloven je dat we in het echt veel beter kunnen rekenen …

Bekijk hier ons magazine

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres Laan van Kronenburg 7
1183 AS Amstelveen
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)20 2117181 E-mailadres hello@supperservices.com Website supperservices.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details