Platform voor de verblijfs- en dagrecreatieve branche
Terug naar overzicht

Greenlink BV.

Greenlink is een gerenommeerd internationaal groothandelscentrum voor boomkwekerijproducten en vaste planten, gevestigd op het ITC Boskoop in Hazerswoude. Bij Greenlink hebben we zo onze eigen visie op het leveren van tuinplanten.

Noem het liefde voor het vak, noem het perfectionisme. Bij Greenlink werken we voor de ‘groene’ professional.

Bij ons vind je namelijk het hele jaar een uitgebreid assortiment van een constante, hoge kwaliteit. Ons aanbod bomen, heesters en vaste planten is enorm, zowel in de breedte als in de diepte van het assortiment. Naast boomkwekerijproducten hebben wij ook een ruim assortiment aanverwante producten.

Dagelijks werken we met passie aan onze levenstaak: hoveniers, grootgroenvoorzieners, architecten, bloemisten, plantenverhuurders, dierentuinen, pretparken, camping- en bungalowparken en andere professionals te voorzien van de allermooiste planten.
Je selecteert ze zelf op ons afhaalcentrum in Hazerswoude, ITC terrein Boskoop, of bestelt ze gemakkelijk in onze webshop, per mail, telefoon of fax.

De Greenlink-kwaliteit is meer dan een compleet assortiment tegen een concurrerende prijs. Ook onze service is internationaal bekend.
Onze medewerkers zijn allen stevig onderlegd en hebben ieder hun eigen specialisme dat ze graag met jou delen. Ben je op korte termijn op zoek naar een speciaal product? Wil je informatie over de verzorging? Welke vraag je ook hebt, wij helpen je graag.

Wij nodigen je graag uit voor een bezoek aan ons drie hectare grote buitenterrein met verkoopkas. Hier vind je het brede assortiment op alfabetische volgorde overzichtelijk bij elkaar. Staat jouw plant er niet bij, dan helpen wij je graag met zoeken.
Ook verzamelen wij jouw complete beplantingsplan volgens eventuele eerder gemaakte offerte. Deze staat dan op afgesproken datum voor je gereed.
Wil je je aankopen bezorgd hebben op een afgesproken plaats en tijdstip? Geen probleem, wij verzorgen dit graag voor jou. Want bij Greenlink zorgen we niet alleen goed voor onze planten, maar ook voor onze klanten. Alle producten zijn gecodeerd geprijsd, zo ben jij ook samen met jouw klant bij ons van harte welkom. De koffie staat klaar.
Wij zijn het hele jaar geopend op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur.

In maart, april, mei, oktober en november zijn we ook op zaterdag van 7.30 tot 11.30 uur open.
Om onze klanten te beschermen leveren we alleen aan ‘groene’ professionals:
je hebt dus een KvK-nummer nodig.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Boomkwekerijproducten Adres Duitslandlaan 2
2391 PA Hazerswoude-Dorp
Nederland
Telefoonnummer 0172-214110 E-mailadres info@greenlink.nl Website greenlink.nl/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details